Red star

Metoda

airplain

Online engleski metoda za učenje engleskog

Online engleski je prva škola ovog tipa na našim prostorima i od samog početka radimo na unapređenju online nastave kako sa odraslima tako i sa decom.

Današnjoj deci je teško održati pažnju, pogotovo u onlajn nastavi i zato kod nas časovi traju 30 minuta za mlađu, i 45 minuta za stariju decu. Tokom jednog časa se smenjuje više razičitih aktivnosti, bilo da je u pitanju igrica, video materijal, tekst, učenje reči ili zagonetka. Profesori umeju da prepoznaju kada je detetu nešto previše teško ili lako i na osnovu toga prilagođavaju tempo rada. Naš cilj nije da pređemo što više lekcije nego da vaše dete zaista nauči engleski jezik. Ukoliko ocenimo da je potrebno, vraćamo se na odrađene lekcije i ponavljamo naučeno sa prethodnih časova. Stimulišemo dete da što više koristi jezik, pravilno se izražava na engleskom jeziku i aktivno učestvuje u nastavi. Često ćete ga čuti da posle časa pevuši neku pesmicu ili vam se obrati na engleskom. Time im gradimo samopouzdanje i oslobađaju se u govoru.

Trudimo se da deca zavole engleski uz nas i fokusiramo se na one aktivnosti koje ga raduju i okupiraju mu pažnju.

Kada uspostavimo odnos poverenja sa detetom svaka teška lekcija je odjednom laka i napredak dolazi sponatano kroz stimulativne igrice.

– Irina Stanarević,
master prof. engleskog jezika
Box quotes decoration

Želimo da dečici obezbedimo učenje kroz koje nesvesno upijaju znanje i da kroz časove engleskog jezika razvijaju i druge veštine.

– Ljubica Krstić,
master prof. engleskog jezika
Box quotes decoration

Učenje kroz igru

Iako je nastava online, svi naši profesori su prošli kroz obuku kako decu pokrenuti i stimulisati ‘kroz ekran’.

Veliku pažnju smo posvetili kreiranju kvalitetnog materijala i igrica koje profesor prilagođava interesovanjima i karakteru vašeg deteta. Kod nas ni jedan čas nikada nije isti, baš kao što ni jedno dete nije isto.

Roditeljima savetujemo da neke od ovih igrica rade sa decom u slobodno vreme, budući da one neće detetu samo pomoći da bolje usvoje engleski jezik nego će uticati i na to da kasnije lakše pristupe reševanju problema i učenju gradiva u školi.

Priroritet svake države je da razvija funkcionalno znanje i da učimo decu da povezuju informacije koje su naučili, jer od toga zavisi i njihova budućnost.

Jedini motiv za dete je igra.

– Dr Ranko Rajović Box quotes decoration