Red star

Srpski za početnike

airplain

Osnovne informacije

Veliko interesovanje za kurs srpski za strance pokazali su roditelji sa prostora bivše Jugoslavije čija deca su se rodila ili odrastaju u inostranstvu. U okviru kursa deca uče srpski jezik ispočetka ili unapređuju svoje znanje kako bi mogli uspešno da komuniciraju sa svojim porodicama koje žive na našim prostorima.

Predavanja drže kvalifikovani profesori engleskog ili srpskog jezika koji imaju iskustva u radu sa decom, pri čemu je obezbeđen poseban materijal za učenje srpskog jezika za strance.

Uvek nas obraduje oduševljenje roditelja kada nam jave da njihova deca uspešno komuniciraju sa svojim bakama i dekama na srpskom jeziku.

Utisci roditelja

Želim da se zahvalim kao prvo našoj predivnoj profesorki pa onda i svima vama ostalim na profesionalnosti, znanju i strpljenju. Moj sin preko Online engleski uči srpski jezik, ja pričam i srpski i engleski ali nisam uspela da ga naučim da priča srpski i da bude zainteresovan za to kao što je sa njegovom profesorkom. Luka obožava časove, raduje se njima i jedva čeka da podeli sa nama šta je naučio i da to upotrebi u svakodnevnom govoru. Što vise zna i nauči sve vise interesovanje ima. Stvarno nemam ništa osim reči hvale za sve vas. Program za decu da uče srpski jezik je tako divan i privlačan tako da mališanima nije dosadno da prate i uče. Volim što dobijamo beleške sa časa i lekcije koje su radili tako da to sve isprintam i stvaljamo u binder tako da mozemo da ponavljamo i kod kuce. Hvala vam još jendom mnogo na svom vašem trudu i radu.

Aleksandra Ivanovski

Utisak je odličan. Počinju polako da uče i interesantno im je. Sviđa im se učiteljica i nije im problem da ustanu u 6 ujutru za čas srpskog 🙂 Često se između sebe „takmiče“ – ko je naučio više itd. Hvala puno. Nastavićemo dalje…

Marko Stanković